Gott Nytt År!

Wow, slutet på år 2009 men början tar sin start imorgon för 2010! Helt sjukt vad fort tiden går! Jag minns förra ny året som om det vore igår! Men iaf jag hade tänkt att uppdatera med alla mängder bilder från min Egypten resa iaf som lär ta lång tid -_-'

Först lite dåliga mobilkamera bilder:c


^ Hotellrummet, superbra! Assköna sängar och det var riktigt stort och riktigt fräscht!


^ Lilla Dempa försökte liktförbannat vara med på varje bild jag tog!




^Utsikten från våran balkong. Vi bodde på 6:ans våning och hade inte mer än 100 m till havet:)

Mer bilder kmr så småningom!



Gokvall!

Blir ett snabbt blogganden nura. Hann aldrig med det pa arlanda o forra gangen jag satt pa internet cafe. Men nu blir det en snabb uppdatering. Vi har solat och badat varje dag och sen i fredags var vi ivag pa en snorklingsresa. Vi besokte Paradise Island och sen bar det ivag till tva olika korallrev. Jattecoolt men en massa ackliga moraner. Sen igar var vi ivag pa Quad safari ute i oknen. Vi klattrade i berg och sa traffade vi de manniskor som bor dar och red kamel och aven akte ATV! SKITKUL! : D Imorrn bar det av att snorkla igen:) Min utrustning gar i matchande limegront o svart!: D Vi har fotat massor sa det lar komma upp en massa bilder nar vi kmr hem! Sa pa onsdag e det den sista heldagen har i Egypteninnan det bar av hem pa torsdag!

Sa tills dess, ha det bast!

Ciao<3

Haaaaaaaaaaallå!

Ihh idag e jag på gott humör! Har packat klart och allt, valt ut resekläder m.m mitt internet på min mini pc är fett segt eftersom jag har användt slut på abonnemanget så mina nedladdningar hinner inte bli klara ju:c

Men iaf!Såg precis klart på Gravitation animen, asbra<3 Nu blire att göra sig klar för att åka I guess, jag åker kl 3 hemifrån så^_Ä^Vid 8 sa morsan att hon skulle slänga mig i säng så det e bara o lyda >_< Tänker inte göra som jag gjorde på afrika resan, jag dyngnade och sen tog jag mina åksjuke piller som också är sömnpiller hahaha! De fick skylla sig själv att de gav mig sina värdesaker <_<

Men iaf, ni får ha det gott så bloggar jag vidare om nåra timmar!

Ha det bäst, posshaj!<3


Tjululu!

Hallå! Hoppas alla mår bra, jag mår faktist super idag! Har fått sjukt mkt saker gjorda i skolan så nu känner jag mig mindre stressad! Mitt slöjd betyg e klart^_^Fick äntligen mitt MVG, lr tja det först hahaha D : Har även jobbat massor med min fördjupning om förintelsen. I Engelskan går det också bra tror jag^_^Hade dock mkt att rätta till på min book review! Hahaha D : Även matten gick hyfsat bra ju!

Imorrn kmr jag ha mina 3 slut prov också! 2 i matte och sen 1 i NO! Så jag får hoppas det går vägen nu^_^

Nu e förövrigt allt packat och klart i princip. Måste bara leta reda på ett par höga klackskor. Jag har jättesvårt o hitta några <_< Sen äre bara lock och plattång och sen smink kvar att packa ner! Det blev exakt 15 kg typ hahaha. Så jag får inte handla någonting påvägen hem! Imorrn går jag sista dagen i skolan. Skönt! Sen blir det att gå upp vid en 2 för kl 4 på torsdag morgon ska vi åka till Arlanda från min morbror^_^ Resefebern e på topp!

Snart får snön ta och komma ju så jag får köra igång med snowboard åkningen igen också! Förövrigt så blir valparna 1 vecka imorgon! De e fortfarande sjukt små hehehe D :. Kom och tänka på det här med valpar, detta e redan på I-kullen. Oj ojvad länge vi har haft Kennel Altorro's igång!

Men men nu blir det att ta en låång skön dusch eftersom jag har lockigt hår idag. Haha testade för första gången igår o locka. Får träna mera <_< Sen ikväll blir det att plugga.

Så ha det bäst, Puss & Kram!


Godkväll!

Dagens uppdatering nu då! Sitter med hårfärg just nu, svart till en början så om en 10 minuter blir det att tvätta ur det. Sen blire blondering.

Nu har iaf Amber kommit hem till Tjeckien känns faktiskt bra. Idag åkte mamma och jag in till stan. Jag fixade med mina böcker och så. Sprang sen iväg och köpte en locktång. Jag älskar den, min gammla e så jävla sämst så jag kände att jag behövde en ny. Köpte även lite manga böcker, insåg sen att jag köpt 2 st Oh! My godess vol 9 -_-' Hehe D : Så kan det gå. Men sen åkte mamma och jag till Willys o handlade inför resan. MASSOR av godis och chips haha :D. De har bytt ut påsarna vid lösgodiset mot godis brukar. HAHA så jag var tvungen o köpa, bara för de var så coola;>

Har nästan packat klart nu också, lite kvar. DET ÄR SJUKT ÖVER HUR LITE MAN FÅR PACKA!15 kg i packning och 5 kg handbaggage. Asså guud-_-' jag har överskridit det för länge sen-_-' Hehehehe....


Såg även klart på D.N Angel igår, den var awesome, men ganska mesigt slut;c

Nu blir det till att duscha ur färgen o dra i nytt och sen blire o titta på Majide.

Sayonara

Ja ne


Gomorron gomorron!

Klockan är ju runt en sisådär en strax efter 1 på morgonen/natten. Imorse åkte Amber runt en kl sju. Christina och hennes mamma bilade ner till Helsingborg låååångt ner i skåne O_O Så runt en kl 5 tror jag det var så var de framme. Paulinas man var den som plockade upp henne här i Sverige innan de tog båten tillbaka till Tyskland. Jag saknar henne enormt mycket. Det mest fantasiska var att hon mindes honom. Hon var bara 3 månader när hon flyttade hit till Sverige och det var ju över 4 år sedan! Helt otroligt, hon började kärleksnagga honom, vilket är sjukt ovanligt och när de skulle åka bussen till båten så protesterade hon inte ens. Så nu är hon iaf påväg hem igen, hoppas verkligen att det funkar nu med hennes allergier så att hon äntligen kan bli frisk. Jag kan fortfarande knappt fatta att hon är borta. Får hoppas på att vi åker ner till Tjeckien till hösten o hämtar hem två av våra valpar så man får chansen att träffa henne igen.

Förövrigt idag så bar det av att köpa snowboard. Så jag var tvungen o ta ut kontanter och när jag sen ser på kontot så har jag bara 750:- kvar, liksom HALLÅ? Vart tog alla pengar vägen!? Jag ska ju till Egypten o allt, hur tusan ska jag få tag i pengar? Det var ju inte ens 2 månader sen jag hade flera tusen T.T Tänka sig och imorrn lär jag behöva pengar också T.T Får bli o snåla i Egypten helt enkelt:c

Men nu har jag iaf en ny snowboard bräda så det blir till att träna ännu mera nu när jag kmr hem!

Förövrigt så var jag och handlade hår färg åt mamma och mig. Så när jag hade slingat hennes hår så utbrister hon"jag har blandat färgen fel" så det blir till o tvätta håret i diskhorn, o sen efteråt så drar hon AV SIG MÖSSAN! Liksom wtf <_< här hade jag stått o fixat hennes hår i nästan 1 timme och sen får jag ställa mig oh göra om allt arbete från början! Men men hehe D :

Imorrn blire llite shopping igen-behöva-saker- jag får penga ångest T.T

Men nu ska jag ta o lägga mig så godnatt<3


Nostalgi

Shit vad mycket som har hänt de senaste 2-3 åren, det kändes som det var då jag äntligen började leva. Det var då som allt blev från svartvitt till en färgstark bild. Det är verkligen konstigt, jag minns inte så mycket från tiden innan det. Det är så mycket bra som hänt och så himla mycket rent av skit. Både fysiskt och psykiskt. Men det är allt de som har gjort mig till den jag är. Det finns tusentals saker jag ångrar att jag gjort eller helt enkelt vill ändra på. Men samtidigt så vill jag inte vara utan det. Det har varit så mycket falskhet och intriger alla människor sinse emellan, det är så mycket saker som jag aldrig ville skulle hända.

Från sexan så förändrades mitt liv verkligen, det var då 3 speciella personer trädde in i mitt liv. Ni förändrade mig verkligen, ni accepterade mig för den jag var. Ni sket i vad andra tyckte, ni lyssnade på mig, ni blev mina vänner, ni skapade mig en trygg tillvaro och ni gjorde mig lycklig. Jag kan än inte fatta att allt det har försvunnit. Ni blev mitt liv, vi splittrades, vi var så sjukt tajta, jag trodde verkligen att det skulle hålla så länge. Vi blev alla sårade, vi blev alla ovänner, ibland blev vi vänner igen, för vi visste att vi aldrig skulle kunna vara utan varandra.

Jag har alltid haft svårt att lita och förlåta folk, men just nu finns det inget annat för mig. Jag vill kunna gå vidare, jag vill kunna få tillbaka alla dessa underbara stunder och minnen. Jag vill kunna få tillbaka vår vänskap, jag vill kunna leva och vet att jag har er vid min sida. Ni är de enda kompisarna som jag någonsin känt att jag vill leva för, ni är de enda vännerna som jag någonsin kunna tänkt på att jag faktist älskar. Jag vill kunna gå vidare, jag vill ha er vid min sida.



Hittade en grym mycket bilder som verkligen ger mig nostalgi, de återbringar mig så sjukt mycket minnen, onda som goda, sorgsna som lyckliga. (Hoppas verkligen inte att de personer som finns med på bilder tar illa upp<3)





Ni satte färg på min gråa tillvaro och gjorde mig till den jag är, något jag är evigt tacksam för.


Fredag,fredag,fredag...

Äntligen helg! Skönt va? Jag e helt slut efter den här veckan, har haft 4 prov, helt sjukt!? Hade 3 st i onsdags och sen 1 idag. Insåg igår kväll att jag inte hade hälften av provet. HAHAHA smart va?-_-' Men som tur var skippade jag kör repetionerna och satt och pluggade. Som tur var mindes jag allt också, så det får jag vara glad över! Hoppas bara det går vägen nu. Jag satsar sten hårt i skolan nu! Bara 2 matteprov kvar och en so inlämning sen bör det vara lungt innan jag åker.

Imorrn händer det både goda och tråkiga nyheter.

Min Amber flyttar tillbaka till Tjeckien imorrn</3. Fan fan fan >_< Hon är verkligen någon man kan hata lika mycket som älska.'



De goda nyheterna är att imorrn åker pappa och jag och ska köpa en snowboard. Jag måste börja åker seriöst nu T.T ALDRIG mer den brantaste backen i Romme när man för första gången besöker Romme! HAHAHAHA fy fan <_< tog ju 1 timme typ o ta sig ner, sjukt ju<_< Men nu ska jag lära mig från scratch ;> ag som inte ens kan åka skidor ordentligt! Jag kan åka ner men jag kan inte stanna hahahahaha D :

Så just nu är packningen i full gång! Jag lyckades få tag i rätt resväska ute i gäststugan. Eftersom vi har en 15-20 st så gäller det att hitta rätt och sen att lyckas ta sig förbi alla saker där ute!

HAHA. Men men, hoppas ni får en grym helg!


God bless the internet!

Ihihihi idag är det den 1:a December o vet ni vad det betyder? Påååååfyyyyllning av mitt bredband! : DDDDDD Jag som har väntat i 3 veckor nu! Varje ny månad så fylls bredbandets hastighet på sig! Dock så får jag jämt höra: Hur kan göra slut på 20 mb på 5 dagar? Det räcker ju hela månaden ut!? Men icke sa nicke D : Tar ju sluut så fort!O efter det så tar det så sjuuukt långtid att fixa det upp internet så igår satt jag med en teknik expert i telefonen som hjälpte mig! Så nu ÄNTLIGEN så funkar allt igen. Förövrigt har jag en ganska fantastisk dag! Allt går så bra i skolan för en gångs skull^_^Jag e så motiverad nu sista 2 veckorna innan jag åker till mitt betyg! Fick ett vg+ på so:on hahaha det är typ ett mirakel eftersom jag o läraren aldrig kommit överens D :

Imorrn är det 3 st prov; so, hk och no! Och så ett till no prov på fredag! Men men nu e jag ifatt igen med matten också så ikväll blir det att plugga minst 4-5 tim iaf! (yeah right!-_-') Hahaha har skaffat lite nya filmer i datorn så jag har något att titta på under flygresan! Jag lär vara uttråkad annars i 6 tim utan teknik, det är som att ta självmord D : Jag kan inte leva utan dator, mobil och mini dvd:n!

Sen till mellandagarna så flyttar min käre storebror Robban tillbaka till Eskilstuna, ska bli najs faktist, eftersom jag träffar honom 2-3 ggr på typ 3 månader så!

Blir även en stor shoppingrunda i sthlm i mellandagarna! Någon som vill haka på?

Ha det bäst<3


RSS 2.0