Alex Tipsar!




Jag känner att det var ett bra tag sen jag tipsade om något, men eftersom jag sitter jämt och lyssnar på anime openings så tänkte jag länka ett par st som verkligen är super bra!

Fruits basket (japanska)



Fruits basket (engelska)



Men så vill jag också tipsa om D.N Angel:

Japanska:



Engelska:



De är grymma på både engelska och japanska. Två st grymma anime/manga som ni bör kolla hin.

Ha det bäst!


11 dagar kvar<3

Nu försöker vi på nytt eftersom jag skulle berätta om min helg men det gick lite över styr!

I Fredags när jag kom hem så satte jag av och städade eftersom mäklaren skulle komma kl 12 dagen därpå så klockan halv 3 på morgonen blev jag klar och rummet blev kliniskt rent! Efter ca6 år hahaha! Usch <_< Nu ska jag försöka hålla efter!

I lördags så bar det av att gå upp tidigt eftersom jag e konfirmantions assistent. Gissa om vi hade kul. Fyy Nisses julrim till de hemlösa var epic win<3 Likaså fick jag min hämnd på allihoppa med "Familjen Olsson" Vilket vi kmr att göra på fredagens sista lektion hahahaha!

Igår bar det av till kyrkogården och tända ljus på mormors grav eftersom det var 1:a advent! Sen en snabbis till biblan o fixa böcker! Gosh jag läser ca 20 st olika mangor samtidigt, men jag är däremot klar med ca 5 st också! Hihi, snart börjar ju alla böcker ta slut när jag läst ut alla D :

Något som jag stör mig på när man läser mangaär att alltid den volymen man letar efter är utlånad <_< Grrrrr D : Så då blir det att man får sitta vid datorn o läsa ist, vilket e sjukt segt!

Och idag var jag i skolan också. Skönt att jag äntligen har kommit ifatt lite saker. Måste ligga i nu eftersom jag måste få allt klart innan jag åker. Ihh bara 11 dagar kvar 8D

Alla som vill ha ett vykort får skicka adressen ju!


Ihihihi 8D

Idag mår jag verkligen bra, sjukt stressad nu bara med skolan, o massa annat! Men annars mår jag faktist prima. Är lite trött eftersom jag låg uppe hela natten o läste igenD : Hehe jag som lovade mig själv att ändra min dygnrytm. O gosh venne hur mkt jag sagt det <_> MEN! Det jag tänkte berätta om är lite hur helgen vart eftersom jag inte haft möjlighet o blogga. Mitt internet vill inte funka som vanligt så det blir till o ringa till 3 strax <_<

Mamma har iaf bestämt nu att om ca 1vecka så flyttar min söta Amber tillbaka till Tjeckien:c Anledningen är att hon är allgerisk mot 3 olika kvalster. (Små parasiter som sitter o kläder/kuddar m.m) Så hon har varit sjuk nu under en lång tid. Så nu är det bestämt att vi åker till Malmö och träffar upp Paulina som hade Amber från början och som kmr från Tjeckien då va, så får hon bo där ist eftersom komondorerna bor utomhus hela dagarna där!
Kmr kännas hemskt. Hon är verkligen en hund som man kan hata lika mkt som älska<3


Min lilla isbjörn/kossa i sommras<3



MEN Lite glada nyheter också! Vi kmr importera 2 st nya pulisar istället. Paulina ville så gärna ha hem Amber igen eftersom Amber e en av de finaste tikarna eftersom komondorerna är så ovanliga så har hon erbjudit oss 2 st pulisar. Då kmr Tiken som vi får bli min. Så då äger jag alltså, Elvis, Leona och sen blir det en liten Donna (Något som var tänkt att Amber skulle heta först men som jag bytte till Amber ist!) och så kmr hannen kmr heta Diablo! Så sjukt ballt 8D

Donna & Diablo 8>

Förövrigt så kmr kanske min Chinese Crested dog också till sommaren^_^Wiee <3

Det var meningen att för 2 dagar sen skulle Leona ha valpat men man kan ju verkligen inte tro att hon e höggravid så mkt som hon springer runt o leker <_< Men nu verkar det som att ikväll kommer valparna!


Oj oj oj vad mkt det blev nu om hundar <_<

Jag skriver ett nytt inlägg så ni slipper läsa ett superlångt inlägg!



Helllluuu;>

Hallå!

Nu är jag hemma igen, var inne i stan i ca 15 minuter. Dit med mamma, hem med pappa;> Tippade av 19 böcker o lånade endast 10 st^_^ Amanda skulle vara stolt nu om hon såg det här! HAHAHA hon e så lack på mig när hon jämt får bära runt mina böcker för att jag tappar annars allihoppa, haha!

Nu har jag varit på o rensat i mobilen o så så nu e det klart! Även den stationära datorn har jag vart på o rensat!

Så nu blir det att plugga/spela cs/ läsa och sen gå o lägg mig e så sjuuuukt trött!



Nu funkar äntligen min logga som jag gjorde för länge sen! Vad tycks? :)


Hallojsan!

Nu kör bloggen igång på nytt. Har varit sjuk nu under en längre tid och så har det hänt en hel del personliga saker som bara har gjort att jag mått rent ut sagt skit. Men nu e jag back on track och kmr köra igång och blogga oftare igen! Så jag kmr ta upp en hel del om allt kul som jag ändå har gjort!

Idag har jag varit i skolan. Var aldrig med på idrotten eftersom jag fortfarande mår dåligt. Gick en promenad ist till ICA med Amanda. Gosh jag fick psykbryt flera gånger på henne hahaha. Hon går ju så sakta <_< Jag kan aldrig vänja mig vid hennes takt. Så hon kan inte skylla på att jag har långa ben för det handlar bara om nåra cm! Vi e båda lika korta hahaha! Meeen iaf när vi kom tillbaka blev det första hjälpen under visning sista stunden av idrotten! Haha vi ska spela upp teater till nästa lektion! Sen ställdes våran sv och matte lektion in och ersattes av en film på NO:on. Efter det så vare ju lunch o så innan vi hade Spanska! Jag har alltid tyckt att spanska är tråkigt men nu har jag börjat verkligen tycka om det! Sen direkt efter blev det utvecklingsamtal. Mamma och min mentor var supernöjda över min prestation eftersom jag inte har något problem lr så i något ämne. Folk har alltid gnällt på att jag har för mkt personlighet hahaha D : Men jag är riktigt nöjd för nu kan ingen gnälla på att jag inte kunde reflektera! Hoppas nu verkligen på att jag lyckas uppnå mitt mål!

Sen åkte jag hem med mamma och plockade in maten som hon vart o handlat och sen en stund ut med hundarna i skogen och sen glo på en episode av Bleach och D.N Angel!

Så nu ska jag ta tummen ur röven och tanka över alla bilder från mobilen som tagits innan mamma och jag ska bege oss mot stan. Blir till att sticka till biblan för att lämmna tillbaka en hel del böcker! Har helt otroligt lsttillbaka alla böckerna som jag hade planerat! Så idag ryker 23 av 26 tillbaka till biblan så får vi se om det blir några nya!

Sen hämtar pappa mig och så åker vi hem!

Mera uppdateringar inom kort!

Ciao;* // Alex

Gooooookväääll!

I dag är jag mkt piggare om man jämnför med tidigare dagar! Har mått dåligt ett bra tag men idag mår jag faktist hlet okej, lite huvudvärk o ont i halsen o så men annars e det ju lugna puckar. Förmodligen är det så bra eftersom jag och Elina ska på NEW MOON om nåra timmar! Eller ja, Twilight visas först o sen lite tävlingar o sen e det midnattsvisningen! Elina kommer hit till en halv 8 så åker vi direkt in till V-ås!

Sitter i skrivandes stund och försöker hitta nåra nya band. Sitter o lyssnar på Alice nine, en japansk rock grupp. Helt okey;>

Idag har jag försökt vila ut och bara plugga och läsa och vila upp mig. Bion tar slut kl halv 2 inatt så man lär vara hemma till en strax efter 2!

Mera uppdateringar kommer imorrn ev !

Så ha det bra och håll er friska!

Puss och Kram

Ciao;*//Alex

Sjuk;c

Hallå allihoppa! Jag har inte kunnat uppdatera med i princip något alls eftersom jag legat sjuk. Har varit dålig i 2-3veckor men nu bröt det ut. Som tur är, så är det inget jätte allvarlig så jag räknar med att vara tillbaka i skolans tills på fredag! Fick redo på att Pedro hade ringt hem o pratat med pappa där han berättade att 125 personer av ca 450 ligger sjuk! Det är ju sjukt mkt, ca en tredje del utav skolan! Så imorrn börjar vaccineringarna iaf!

Apropå vaccineringar så var jag iväg på vaccinering idag mot Twinrix, fick även reda på att jag ska vaccineras ytterligare för en massa annat också! Usch;c

[x] - Twinrix
[x] - Twinrix
[ ] - Twinrix
[ ] - Dukoral
[ ] - Dukoral
[ ] - Livmoderhals cancer
[ ] - Livmoderhals cancer
[ ] - Livmoderhals cancer
[ ] - Svininfluensan

Så ja det blir en hel del vaccinationer;c Fy och blää>_<

Men som sagt mera uppdateringar kommer inom kort för nu ska jag bara ta det lugnt och vila.

Så ha det bra och håll er friska!

Kramar!

Ciao:* // Alex

Hallå;>

Snacka om länge sen sist, uh 6 dar;c Har inte haft en vidare bra start på veckan som varit så det har inte känts som det är någon idé o blogga. Men nu de två senaste dagarna har varit riktigt roliga:)

Igår fick ag sovmorgon till halv 8 (här snackar vi lyx) 8D. Fick skjuts med mamma in till sporthallen eftersom det var smid-cupen. Så det blev fotboll hela dagen. Gick med Amanda, Sandra, Jonna, Matilda och Oskar på lunch. Väldigt trevligt:) Sen blev det mera fotboll innan jag och Amanda gick på stan;>

På stan var vi till biblan som vanligt där ja lämnade och lånade böcker! Lånade fler böcker än jag lämnade! Och sedan gick vi ju runt på hela stan ett bra tag och så. Köpte en hel del grejer också!

Så gissa vem som har penga ångest?





^ Super sköna knä sockor!


^en schysst t-shirt, ett par svarta benvärmare, en svart halsduk och så ett lila pannband!



Tjooobre!

Tjena mitt bena;> Sitter ute i Årby just nu, är hos morfar just nu för att fira farsdag. Mitt bredband går äckligtsegt idag;c och jag insåg precis att jag glömt usb minnetT.T Och på det så när jag färgade håret var vattnet slut. Lyckas man bra eller? HAHA D : Men men <_< tror jag börjar bli sjuk däremot;c har inte mått sådär toppen i helgen, har bara legat till sängs annars hela helgen och inte käkat på 3 dar <_< Morsan trodde till och med att jag kanske var gravid. HAHAHAHA D : okeey jag höll på o skratta så jag dog D : Mina nerladdningar går äckligt saktaD :

Men jag testade precis min webcam i datorn, hoho vad kul den är 8D

Ha det bäst ikväll

Posshaj!

 

Ciao:* // Alex

Farsdag!

Hallå alla glada och icke glada! Sitter i med just nu hårfärg i skallen;> Färgade också mammas hår. Så idag har jag inte gjort så mycket förutom att kolla en massa på Fushigi Yuugi. Guud den e ju så bra<_< Jag är på episod 45 av 52 just nu så snart e den slut! Har även grattat pappa på farsdag och han fick en vinterjacka som present!

Om någon timme ska vi bege oss in till E-tuna för att gratta morfar och sen ev träffa släkten också: )

Ciao:* // Alex

HAAAALLÅ!

Gokväll! Idag är hela familjen  samlad igen! Eller var. Morfar, tobbe och robban kom hit idag:) Jag gjorde iordning tacos innan  morfar och tobbe åkte hem igen. Så nu sitter alltså jag, robban, farsan och morsan vid en varsin laptop och sen mina kusiner sitter vid min stationära. Så nu sitter alla i familjen och surfar hahaha. Jag o Robban hjälper farsan med o bränna filmer som vi laddat ner.

Så jag har laddat ner
Scooby Doo- the beginning.
Fast and Furious (4)
The Fast and The Furious Tokyo Drift (3)
Ponyo - On the sea by the cliff.
Gran Torino
Underworld

och så har jag Fushigi Yuugi 52 episoder och Porco Rosso på nedladdningen!

Var iväg med pappa o jonte till ica o handlade lite granna precis också:)

Ciao:*// Alex

Gooodagens!!

Hallå allihoppa! Hoppas ni har sovit gott, för det har jag inte gjort så bra;c Somnade ganska tidigt, runt 12 sådär och sov till en 11 nu på morgonen:)

Jag har tagit tummen ur röven och börjat rensa mitt sovrum och sminkrum som såg ut somHej-kom-och-hjälp-mig. Så sjukt mkt kläder överallt. Så nu e jag snart klar med mitt sovrum iaf! Sminkhyllorna e klara också så nu e det bara alla kläder som ligger överallt <_<.

Nu i helgen blir det att bara ta o chilla I guess;> Tvillingkusinerna kom igår så-_-'

Så vad ska ni göra i helgen?

Ciao:* // Alex

Godnatt!

Innan det är dags för att ut och gå med hundarna så får ni ett härligt klipp som jag har laddat upp på dailymotion!




Ha det bäst!

Ciao:* // Alex

TH!

TH kammade hem priset för "Best Group" Så massor av grattis till de! Även Beyonbce vann igen för "Best female" :) Så nu uppträder kvällens sista live performance U2.

Efter detta blir det att plugga inför provet imorrn och sen glo anime.

Så ha det bäst allihoppa.

Kramar


Ciao:* // Alex

WAAAAAH!

Såg nyss TH uppträda med "World behind my Wall" så sjukt fint må jag säga! Perfekt med Georg på piano också!

Får hoppas de kammar hem priset också!

Agnes vann precis best swedish act också!

 

Uppdateringarna kmr inom kort!

 

Ciao:* // Alex


Hallå!

Just spelar U2 på EMA, de som vunnit priser sen sist jag skrev var bland annat lady gaga!Riktigt bra och just nu ska priset "Best male" delas ut och vinnaren är : ................EMINEM!

Mera uppdateringar kmr om en stund ha det bääst!

Ciao:*//Alex

EMA!

Just nu sänds EMA galan på mtv, och hittills har beyonce och green day uppträtt. De som hittills har vunnit är jay-z, u2 och just precis så vann green day också!

Jag kmr blogga vidare här under kvällen. Så för er som har lust att se galan sätter på mtv innan kl 23:30 då galan avslutas!

 

Ciao:* // Alex


Hallå!

Efter att ha rännit runt på stan och handlat, besökt biblan, ätit på subway och sen shoppat vidare på Tuna Park är jag äntligen hemma.

Lämnade tillbaka en hel del böcker men även lånade nya! Jag testade ju som innan skrivet på subway och enligt mig är det faktist överskattat;c På stan köpte jag två lösa optiska mini musr till datorn, en till mig o en till mamma. Har man liten data ska man ha liten mus! Men sen hämtade pappa upp mig, o jag höll på o frysa ihjäl medan jag väntade!. Det regn/snöade;c Jag åste verkligen köpa en jacka!

Pappa och jag begav oss sedan till apoteket/coop/tuna park.

Så jag köpte alltså:

Två optiska minidatamusar- Clas Ohlson
Bvitaminer- Apoteket
Deodorant, 2 bomullspads, foundation svampar, puder svampar och ett gäng med applicerings penslar. - Coop Forum!
Dataväska - Kjell & company
Foundation - H&M

:) Så det blev en massa behov köp!

Så sen jag kom hem har jag, duschat och ätit en god wok och sedan tittat på Bleach episod 244!

Nu blir det anime/manga och plugga resten av kvällen!

Ha det bäst!

Ciao:* // Alex

Gooodaaag!

Första snön har kommit till Eskilstuna och jag sitter skrivandes stund på subway med Amanda. Första gången jag testade på det. Ärligt talat tycker jag att det är överskattat! Tog bussen in till stan med Amanda, Sandra, Nisse Sam och Oskar! Haha Sam o Nisse betedde sig som små barn-_- Var på biblioteket o fixade med böcker och sen kom Elina. Hon hann inte vara kvar sålänge så det var synd;c Var på clas ohslon o köpte en mini mus till pc:n. Så nu ska vi käka upp lr snarare jag Amanda blev klar för länge sen och sen kmr pappa för att hämta mig:)

Ses senare, ha det bäst i kylan!

Ciao;*//Alex

Goooooookväll!

Waaaah vad super det känns just nu, JAG ÄLSKAR min lilla minipc<3 Den är svart/mörkblå och glittrar 8D med rosa modem. Den e bara 25 x 18 cm stor och väger endast 1.15 kg! Men jag rent av älskar den!<3

Nu blir det att glo anime och sen läsa twilight o plugga. Har prov på fredag. Så en bättre uppdatering kmr imorrn! För då åker jag till stan med Amanda och senare ska jag träffa Elina en snabbis<3 Var fett länge sen. O just idag är det exakt 4 månader till konserten och imorrn klockan 9 sänds EMA galan<333

Men nu som  sagt ska jag glo anime etc så ha det feting bäst<3

 

Ciao:* // Alex


Waah!

Sitter och väntar in pappa just nu, om några minuter ska vi åka till affären och hämta ut mina paket som äntligen ko med posten ^_^


Ciao:* // Alex

Alex tipsar!



Idag vill jag tipsa om animen/mangan Fuushigi yuugi.

När Miaka följer med Yui till biblioteket för att lämna tillbaka en bok så ser hon en röd mystiskt fågel. Efter att ha följt efter den finner hon en bok som trillat ner från en hylla på den förbjudna avdelningen. Miaka sugs in i boken och hamnar i det forna Kina och boken var " De fyra gudarna rike". Miaka finner sig som Tempeljungfru av Suzaku och måste därför finna Suzakus sju stjärnkrigare för att rädda Konan och någonsin kunna ta sig hem.

Den är sjukt kul så för de som väljer att läsa mangan så finner jag den merseriöst medan anime kan man skratta till så man dör!
En måste för alla anime och manga älskare!

Har själv openingen av Fuushigi Yuugi som ringsignal^_^


Hallå!

Imorse gick jag o la mig vid en hyfsad tid faktist! Var i säng till halv 4. Måste börja vända tillbaka dygnet nu när det är skola imorrn T.T Usch D : Men idag har jag gjort nödvändiga saker, jag har röjt upp en hel del grejer och så! Jag har även avslutat mitt slöjdprojekt det skriftliga o så^_^ Och en massa annat som var tvunget o fixas. Så resten av kvällen kommer spenderas med film och cs 8D <3

Ciao:* // Alex

:D

Hittade lite bilder i telefonen när jag rensade ur kameraalbumet!


^Nån vecka sen när jag byggde siamesiska ankor fast det skulle föreställa kolmolekyler;c


^Madde o Julia inför vårat halloween disco förra fredagen;>


^Hösten är som härligast när allt utomhus blir riktigt knallgult!


^En dålig bild från idag när vi var på kyrkogården;c



Ciao;* // Alex

Gokväll!

Somnade vid 5 tiden imorse! Vaknade redan vid 8!? Sjukt tidigt och jag var verkligen aspigg men tillslut somnade jag om till klockan 2 ;> Kollade på Fushigi Yuugi och D.N Angel, så sjuuukt bra<3.

Idag är det Halloween och jag insåg inte det förens mamma nämnde om att vi måste till mormors grav. Så idag bar det av o hämta först Tobbe hemma hos Glenn(min styvpappa) innan det bar av till kyrkogården. Efter det tippade vi av Farsan som skulle ut o bowla o festa med ett gäng kompisar innan vi åkte och hälsade på morfar:]

Kom hem vid 9 nu på kvällen. Gosh gissa om jag är trött? T.T Insåg att jag hade hoppat över fruksot o lunch så det blev en väääldigt sen middag ist med mamma. Tittade på 40 days & 40 nights som gick på tv innan jag gick ut på en långpromenad med hundarna i regnet:)

Så idag beställde jag hem en egen dator och mobilt bredband<3 ÄNTLIGEN! Nu behöver jag inte vara bunden till vår stationära dator och det bästa är att jag har Windows vista i denna också^_^Gosh jag avskyr verkligen xp >_<

Vad tycks? : D

En blå pc och sen ett rosa modem8D


Så nu inatt blir det väll att glo på anime och sen plugga lite I guess^_^

Ciao;*// Alex

RSS 2.0