Plugga, plugga,plugga...

Känns som det enda man gör nu för tiden. Men men nu är det endast 13 skoldagar kvar i grundskolan! Känns helskumt!? Har gått på tegelviken sen jag var 3-4 år och nu helt plötsligt ska jag byta skola för första gången i mitt liv. Men det kommer blir bra tror jag också! Träffa nytt folk och så.

Men det är så fantastiskt mycket att göra ju. Vill knappt tänka på hur mkt uppgifter jag har att göra. 11 st. Uääh:C Men men kan inte göra något annat än att bita ihop nu, snart sommarlov, snart sommarlov >_<

Ha en fortsatt trevlig kväll!


Yeeees!

I torsdags var det som sagt terminsavslutning i klubben. Det betydde att vi hade graderingar. Jag var bombsäker på att jag skulle misslyckas, men ICKE!

Hihi :)))




Kendo SM

Tidigare idag har jag vart iväg hela dagen på Kendo SM. Det har varit fantistiskt kul att åka iväg med klubben och hejja på Henrik som tävlade samt att titta på Jodo, Kyoudu, och Iaido. Jag handlade loss som tusan och köpte en Hakama och Gi för hela 850:- Så jao jag tog den dyrare Hakaman i svart. Men men visst det var mycket dyrare där än vad det egentligen kostar för Hakama och Gi men jag är ändå supernöjd!

Några bilder ifrån Kendo och Iaido:

Kendo Damer:






Iaido:





Vi käkade på en jättefin japansk sushi restaurang!

 

Sen detta är då vad jag spenderade mina pengar på:

Min nya Hakama och Gi!




^Ett mobilsmycke i form av en Men.


^En jättevacker Tengui (huvudduk) från Japan, i form av pandor och bambu, så otroligt vacker!


Denna dagen har varit rent ut sagt toppen! Nästa år är det kanske dags för mig att tävla i SM lag! :)


Terminsavslutning

I torsdags åkte jag och pappa in lite tidigare innan min träning för att shoppa! Jag hittade lite smått och gott när jag snabb shoppade i V-ås^_^

Jag köpte:


^Denna fina necessär:)


^En snygg leopard jacka i rosa och vitt!


^Hårförlänging!


^Hårdekorations pinnar i svart och lösögonfransar!


^Snygga solglajjer i rosa och grått!

^Ruskigt bra smink, håller exakt hela dagen och täcker riktigt bra! Gick på lite över 200:- för mig:)


22:a maj

Har glömt att visa något som jag fick av pappa förrut. För någon månad sen var min pappa i Shanghai på affärsresa och när han kom hem så hade han köpt lite presenter, bl.a. denna:

Ett riktigt fint set av kinapinnar i porslin, något jag uppskattar massor<3




Godkväll!

Oj, var ett tag sen jag skrev och anledningen var att jag har varit iväg på läger så det har inte blivi så bra uppdatering. Det var ett konfaläger eftersom jag testade på att vara assissten, men ALDRIG MER, säger jag bara. Ingenting för min del inte :/

Men iaf lägret har varit både bra och dåligt. Det har varit både sorg men också mycket lycka. Det blev sjukhusbesök för personer på lägret på endast 3 dagar. En varje dag, då lyckas man bra eller hur?

Men förutom det har jag inte så mycket att berätta, jag har blivit rejält sjuk så jag gick aldrig till skolan idag och det lär inte bli av imorgon heller. Blir mycket vila och ta det lugnt med böcker och filmer. Har även satt igång med läxor och hemuppsatser som tur är så att jag kan studera hemifrån. Sällan jag blir så dålig att jag stannar hemma men när inte ens mina tabletter fungerar så är det inte så trevligt:(

Men iaf på torsdag är det träningen så jag ser framemot att bli frisk! Sen blir det SM i helgen!<3


10:e maj

Hallå! Har inte hänt så mycket idag precis så istället blir det:



Jag tänkte tipsa om en ruskigt bra film idag, en av mina favoriter och det är:



Handling:

Trained since childhood to be a lethal killer, Raizo has since turned his back on the Ozunu clan that raised him and now seeks revenge for their heartless murders. Teaming up with Europol investigator Mika, Raizo steadily butchers his enemies while inching ever closer to the long-awaited bloody reunion with his former master.

When several people are killed in a peculiar manner, a Europol agent suspects that it could be the work of Ninja assassins. Her superiors warn her that she's entering dangerous territory. But she investigates nonetheless and it leads her to another dead agent who was also investigating the same thing. When she is marked for death, she is saved by another Ninja, whom she learns has gone renegade.




Hallå!

Tog precis en paus ifrån allt städande. För de som inte vet så håller vi på och städar inför en husvisning på söndag. Efter 13 år som vi har bott här så känns det dags att flytta vidare. Tack vare all städning så missade jag min söndags-morgon-träning vilket inte är så kul:c

På onsdag drar jag iväg till Rättvik och även där missar jag två träningstillfällen, vilket känns riktigt surt:(

Men sedan torsdagen efter så är det sista träningstillfället i klubben. Vi kommer ev ha graderingar inom klubben också ;)

Sedan den 22-23/5 kommer det att vara budo SM i Uppsala. Vilket ses fram emot rejält. I Budo SM tävlar alla som tränar en bud-kampsport bl.a Kendo, Ningata, Jodo m.m. Så där peppar vi rejält!

Men nu är det dags att återigen städa så att det blir klart, men jag uppdaterar ev senare ikväll. Tills dess ha det bäst!<3


7:e maj

Idag känns allting bara såhär:



FEL.

Hela dagen har varit absolut igenom dålig, jag har änt hela tiden att jag bara vill ställa mig och skrika så fort jag får ett vansinnesutbrott. Men jag kan bara hoppas på att morgondagen blir bättre. :)

 


VÅRSHOW!

SNART ÄRE DET DAGS FÖR VÅRSHOWEN. Sminket är klart och likaså grejerna. Så jag fick tid över och dricker Energy Drink och leker i camen. Road?

JAJJAMENSAN!






 


Alex tipsar!



Har för en liten stund sen kommit in ifrån en hundpromenad och nyss packat grejer inför imorgons föreställningar! Men jag tänkte tipsa om en grymt bra låt som jag lyssnat på hela dagen. Även denna är ifrån bandet LM.C och låten heter "Bell The CAT".






Tävling!

Jag är med och tävlar om en iPod Touch 3G ifrån www.NordicAppleParts.com på www.Kenzas.se, och om just du också vill vara med och tävla så klicka bara in på länken ovanför för att få vidare instruktioner!

Mitt rim är iaf:

Hipp Hipp Hurra, för här kommer en galen tupp idag.
Han skriker och galer, och bara på maler.
Pojken tog ett skutt.
Tuppen hoppa upp.
Han flaxade med rumpan och Pojken tog fram skumpan.
I hasten tappa han e grej.
Och Pojken ropa NEJ.
Han landa i ett gupp.
Och iPoden gick KAPUTT!

;)


Hallå!

Kom precis hem ifrån en lååång dags träning inför vårshowen imorgon. Vi kommer att ha 3 st föreställningar som kommer rocka grymt!

Så alla som vill, kan och har lust är välkomna klockan 18.30! :)

Hallojsan!

Haft en trevlig dag? Det har iaf jag:) Har hänt massa sen jag bloggade sist. Anledningen var att ju att Carmen kom till Sverige tillsammans med resten av hennes klass. Så jag har helt enkelt inte haft möjlighet men jag ska dra veckan i korta drag iaf!:)

På onsdags natten så blev det att hämta upp spanjorerna vid skolan ca kl 00.30 på onsdagsmorgonen. Sen åkte vi hem och sov fram tills kl 8, vi fick sovmorgon och började klockan 9 istället! Den dagen åkte vi till skolan och hade rundvisning och lite PP redovisningar om svenska högtider. På eftermiddagen hade vi en brännbollsmatch! Innan vi åkte hem och tog det lugnt resten av dagen.

På torsdagen bar det av till Eskilstuna där vi hade en rundvisning av staden m.m På eftermiddagen snabb shoppade jag med Carmen, Maria Antonia och Maria. Jag köpte dock bara en plattång:)Senare på kvällen blev det kalas eftersom det var min födelsedag:) Fick massa pengar som verkligen behövdes och även en kjol och presentkort på kicks:) Av mamma och pappa hade jag redan fått beställa hem mina presenter i form av anime-boxar : D

På fredagen bar det av till Arosfortet i Västerås. Vårat lag bestod av mig och Carmen samt Fatima och Aina. Dock hamnade vi på 7:e plats av 10 D : Men men det var roligt iaf! Sen bar det av att snabb shoppa i V-ås centrum. Jag handlade: En munkjacka i grönt/gult/vitt och ett svart brottarlinne. En vit ti-shirt där det stod: "Tokyo, Moshi Moshi!". Samt ett par solglasögon och kinapinnar till håret och en blomma i håret:)

Senare på kvällen blev det party på skolan och sedan titta på majbrasan.

På lördagen bar det istället av till Sthlm där vi hade rundtur och gick på Vasamuseet. Det var meningen att vi skulle shoppa men spanjorerna var ytterst långsamma så vi hann aldrig shoppa något. Det var synd men istället hade jag trevligt sällskap under hela dagen:)

Idag istället var jag och morgontränade(kul som alltid (I)) och sedan iväg och handla fika eftersom min morbror och mina kusiner kom för att firamig:) Även Kent var där. Jag fick en jättefin och skön tröja ifrån Carlings:D

Ja det var väl allt i stora drag hehe D : Och imorgon är det dags för hårdträning inför vårshowen på torsdag!


RSS 2.0