Horoskop!

Jag tog dagens horoskop följande:

Oxen 21/4-21/5

Onekligen har du varit mer energisk än du är nu, och det märker säkert dina vänner eftersom du ovanligt ofta tackar nej till nöjen och andra förslag. Du satsar hellre den energi du har på ditt kärleksliv och möjligen också på ett litet fåtal riktigt nära vänner. Övrigt får vackert vänta.

kärlek/sex 4
kul/nöjen
1
tur/pengar
2


Vill du läsa om ditt horoskop?

Den finner du här: http://www.veckorevyn.com/horoskop/2010/nytt-horoskop-162/index.xml


Lööördag!

Äntligen helg och ÄNTLIGEN sportlov! Den här veckan har verkligen varit körig. Har varit sjuk sen i söndags men jag var i skolan i måndags innan jag blev sängliggandes i tisdags o onsdags. På torsdag hade jag 3 träningspass var av 1 var ett kendo pass! Likaså igår blev det endel träning. Sjukt härligt:)

Bilder från Romme kommer när jag hunnit ladda in de!

Tillsvidare, puss och kram<3


TOOOOORSDAG!

Woooohoooo nu är den jobbigaste delen av nationella proven över! Jag måste erkänna att det inte var jobbigt alls! Jag valde ämnet "Vilka är vi?" och skrev en blandning mellan krönika (som jag är dålig på) och en insändare. Jag blev faktist väldigt nöjd. Hade dock idé torka innan jag fick en rejäl hjärnbomb : D Men efteråt kände jag mig riktigt nöjd. Får bara hoppas att lärarna tycker så också! Hade med mig min blåa godisburk och en stor powerking. Tog 2 timmar och 20 min för mig att dricka upp den haha! Snacka om att folk gnällde på att jag var seeeg <_< 8D

Förövrigt idag så fick vi sluta redan kl 12 eftersom spanska-Marie var iväg så hade vi lärarlöst men vi fick sluta ist. Det var 1 timme kvar tills bussen skulle komma så jag utnyttjade den tiden på att rensa skåpet som såg ut som ett bombnedslag D : Sanna höll mig sällskap så hon satte igång o stöda också, Hoho snacka om inflyt man har.

Det har varit en riktigt kul dag faktist : D Ikväll kommer MaaandiZ hit för vi ska in till västerås och träna kendo! Ska bli så sjukt kul! Måste börja packa nu också.

Vad ska ni göra i helgen då?

Peeeeace out!<3


Onsdag!

Goooodkväll!

Klockan e redan halv 9. Kom hem för en liten stund sen. Slutade sent i skolan idag så jag höll bokstavligen på att somna de 2 sista timmarna. Det var outhärdligt. Sen vare bara att ta bussen hem och bli upplockad av pappa. Jag skulle ta nästa vaccin nu, men den här gången mot Gardasil (livmoderhalscancer). Samtidigt skulle mamma till sin ögonläkare och hon sa att det skulle gå snabbt för henne. Vi gick iväg samtidigt så när jag och pappa var klara så satt vi och väntade på att mamma skulle bli klar. Men rätt som det är går hon utanför fönstret, liksom waaaat? <_< Hon hade inte ens kommit dit innan!

Efteråt åkte vi till Willys och handlade. Eftersom det är nationellaprov uppsatsen i svenska på nästan 3 timmar så köpte vi Power King och godis! Just nusitter jag med frasfrallor och nypon soppa och chokladpudding! Har inte fått det på aslänge! Ska snart ut och gå också! Innan det blir dags att sova.

Imorrn blir det att packa inför dalarna resan och åka snowboard.

Tills vidare hade det bäst!<3


Hoho

Jag tänkte testa mig på något helt nytt att styla så idag blev det lite Visual Kei inspirerat.

Lite bilder från min tolkning dåra! :





 

 


Alex tipsar!

Det här är bara ett måste att lyssna på, den är mäktig och sjukt bra för den delen också!




Tisdag!

Då var det allra första nationellaprovet klar dåra. Temat iår var "I gränslandet" jag tyckte det var sjukt mkt svårare än förra årets "Nattliv". Men men vi får se hur det går! På torsdag är uppsatsen så det blir att sitta stilla i 160 min så man får ta med något som man piggnar upp av!

Förövrigt idag har det inte hänt så mkt, dock känner jag mig helt väck. Dock sov jag åtminstonde 7 ½ tim inatt och så <_<

Ajja sitter just nu och lyssnar på denna låt, som det var ett tag sen sist:



Nu ska jag kolla på mina anime boxar som jag köpte i julas så jag ska fortsätta med School Rumble.

Så tills vidare får ni ha det så bra<3


Måndag!

Ny skolvecka nu igen. Fy så trött man är redan första dan. Jag höll på att bokstavligen somna hela dagen. På sista lektionen som var spanska så slutade det hela tiden med att alla for i asgarvD : Snacka om att vara övertrötta och garva för minsta lilla. Men förövrigt idag så har det inte hänt så mycket. Försöker hitta lite ny musik att lyssna på, någon som har ett bra förslag?

Imorgon börjar det allra första nationellaprovet. Jag är inte nervös men jag har inge lust att göra det heller:c Är dock sjukt rädd att sänka mitt betyg i svenska >_< Ajja har mitt motto i alla år inför prov:"Det går som det går!"

Men men nu ska jag bara kolla in min facebook lite sen blir det att sova tidigt idag så jag är mer eller mindre utvilad. Så ha det bäst!


An Café

Jag är inget fan av An Café har försökt lyssna på de flera gånger men aldrig funnit något intressant men en av deras senare singlar om jag fattat rätt är riktigt bra!




Skola imorrn!

Som ni ser är det bla en ny design på bloggen, jag tycker att det börjar bli så trist att ha bara svart och grönt så jag bytte om helt och hållet, ska även försöka mig på att göra en header och göra om lite annat på bloggen!

Imorrn är det dags för skola igen, *suck* Men idag har jag iaf färgat om utväxten svart igen, färgat ögonbryn och målat naglarna. Ska bara ut och gå med hundarna innan jag går och sover!

Ostylad och osminkad, brukar aldrig visa upp det men men, ibland får man offra sig!



Godnatt!<3



Sööööndag!

Okeeey whoppa, nu blir det väl lite mera uppdateringar, måste ta o skärpa mig och skriva mera! Men iaf hela den här veckan har gått sjukt fort!

Vi håller ju på med våra musikprojekt i skolan, och nu är jag inte så långt ifrån klar med World behind my wall i akustiska accord. Det är riktigt awesome för den e riktigt kul! Förraveckan var det också ett spanska prov. Dum som jag är så pluggade jag aldrig på till provet heller <_<

I helgen har jag iaf varit iväg o hälsat på morfar med resten av släkten, eftersom vi kombinerade mina två bröders födelsedagskalas! :) O apropå det så fyller min första hund 9 imorrn. Shit vad gammal D :

Förövrigt så har vi också fått en permanent familjemedlem nu också: Izídora. Så ja det är verkligen mycket hundar fastän min Amber flyttade<3

På torsdag börjar Kendon! Ska bli så sjukt najz<3 Har verkligen längtat riktigt länge så den här veckan kommer bli en bra vecka tror jag eftersom vi åker upp till dalarna hela nästa helg så det blir att åka snowboard i Romme!<3

Så tills vidare ha det bäst!<3


Heeelg!

Sitter med hårfärgen i. Den första av tre färgningar, svart. Den här helgen blev det bara att softa och ta det lugnt! På torsdag börjar min kendoträning. Woooohooo! Har längtat så jävla mycket! Och på fredag bär det av upp till dalarna för att på lördags ska jag åka snowboard i Romme!

Så tills vidare hade det bra!


Utmaning!

Ny skolvecka igen, *suck* massa läxor att fixa. Vårshowen planeras just nu en massa samt alla nationella prov nästa vecka. Så idag blir det bara en hundpromenad och sedan ska jag plugga en massa inför engelska och spanska provet!

Så ha det bäst och godnatt!<3



RSS 2.0