Godmorgon!

Hallå, hoppas ni sovit bra, för det har inte jag sådär jättebra iaf:c Ska strax kila iväg till tåget! Hann aldrig uppdatera något igår eftersom jag inte hann överhuvudtaget! Gick i skolan hela dagen och tog tåget så jag var hemma vid 5. men då blev jag upplockad av mamma vid tåget eftersom vi skulle till min morfar på middag. Vi firade att om min mormor hade fortfarande levt så hade hon fyllt 70 år! Så vi åkte över dit några timmar och firade :-)

Jag hinner inte skriva något speciellt just nu eftersom jag strax måste iväg, men jag uppdaterar senare!

Ha en trevlig dag :-)

Shoeoholic

Jag älskar verkligen skor och jag satt och tittade runt lite efter fina skor, då jag bl.a. fann dessa så sjukt fina!






Samtliga skor och många fler finner du här!

Vampyrer suger

Sitter just och tittar på Vampyrer Suger. Någon som redan sett den eller som planerar att göra det? Själv har jag bara tittat på halva just nu men den e otroligt rolig :-)


Softa söndag!

Hallå! Hoppas ni haft en skön helg. Själv så har jag för det mesta tagit det lugnt. Var igår och hälsade på min morfar inne i Eskilstuna. Idag har jag bara tagit det lugnt. Gick och la mig tok för sent, 5 imorse :( Så jag måste lägga mig tidigt ikväll eftersom jag ska upp kl 05.30 imorgon för att göra mig klar för skolan! Imorgon börjar vi även med HNT så då kmr jag få mina frisörredskap, så det ser jag verkligen framemot :-)

Kommer även att plugga inför mitt Datakunskapsprov tills på onsdag och sedan städa iordning på mitt rum igen!

Hoppas ni får en avkopplande dag inför skolan imorgon!

Kazuya Kamenashi - Kizuna

Det är inte många låtar alls som påverkar mig på något sätt känslomässigt. Men det finns såklart några få och idag fann jag en sån. Även fast låten är på japanska, så är det inte så svårt att förstå den fastän man inte kan japanska. Låten framförs av den OTROLIGT talangfulla Kazuya Kamenashi, som även är en av mina favorit skådespelare! Jag kommer även skriva lite roliga saker om diverse asiatiska kändisar som jag verkligen tycker är värda att skrivas om. Men just nu får ni nöja er med denna underbart fina låt! :)


Golden Bomber

Idag tänkte jag tipsa om ännu ett av mina favoritband, så idag fick det blir Golden Bomber! Ett gäng bestående av 4 helgrymma killar.

Shou.Vokalist



Yutaka.Gitarrist



Jun.Bassist



Kenji.Trummis










Det bästa och charmigaste med det här bandet är att de verkligen står ut! Det gör saker på scenen, inte bara spelar utan, ja en hel del roliga saker! Svårt att förklara så det är lättare om ni ser det själv! Man blir alltid så glad av deras musik :-)

Ni förstår nog själva:



Enjoy :-)

Qi Lolita

Jag har tidigare skrivit om Gothic och Sweet Lolita. Så nu tänkte jag skriva lite kort om Qi Lolita!

Egentligen finns det inte så mycket att skriva om Qi Lolita. Stilen är isnpirerad av de traditionella kinesiska kläderna och man bär plattformsskor. Håret har man i en stram knut tillsammans med ett såkallat hårnät. Qi är VÄLDIGT likt Wa Lolita!

Några Qi Lolitor och klänningar:





^ Detta är verkligen en typisk Qi Lolita - klänning.







Jag kunde inte hitta några bra bilder, så detta är det närmsta man kan komma med hårnätet:



Qi och Wa Lolita är nog min favorit Lolita. Med tanke på att jag älskar asiatisk kultur och traditionella klädslar!

Torsdag

Hallå! Idag blev det en riktigt kort dag i skolan. Gick upp kl 6.15, tog tåget till Västerås vid 08.03. Träffade Madde för första gången sen vi slutade 9:an på Tegelviken. Började kl 09.00. Träffade på HV10A, tänk er 64 tjejer i samma? Sen blev det en stadsvandring runt i V-ås. Slutade kl 11, så jag tog tåget hem 11.35. Så det är hur min dag har sett ut i korta drag!

Idag kommer jag förmodligen inte göra så mycket, blogga, plugga inför Dataprovet tills på onsdag!

Bleach

Tänkte idag skriva lite om just Bleach. För de som inte vet det så är det en manga/anime - serie. En av de absolut populäraste och längsta, så de är i samma klass som Naruto och One Piece. Själv tittar jag på animen, den senaste episoden kom ut inatt som jagstrax ska titta på (episod 284). Jag började titta för snart 2 år sen då animen var på episod 170 ungefär. Läser mangan, har dock bara kommit till volym 5, så det är en BRA bit kvar!

Många frågar mig också vem som är min favorit karraktär, åh herregud, det går inte att räkna på 2 händer, kan bli en meterlång lista, bokstavligen. Men Bleach är verkligen grymt bra och är något jag rekommenderar!


Handling (text tagen ifrån Wikipedia):

Ichigo Kurosaki is a teenager gifted with the ability to see spirits. His life is drastically changed by the sudden appearance of a Soul Reaper (死神 Shinigami?, literally, "Death god") - one who governs the flow of souls between the human world and the afterlife - named Rukia Kuchiki, who arrives in search of a Hollow, a dangerous lost soul. When Rukia is severely wounded while trying to defeat the Hollow, she attempts to transfer half of her Reiatsu (霊圧?, literally, "Spiritual pressure") energy to Ichigo so that he can defeat the Hollow. However, Ichigo takes almost all of her energy, transforming into a Soul Reaper and allowing him to defeat the Hollow with ease. With her powers diminished, Rukia is left stranded in the human world until she can recover her strength. In the meantime, Ichigo must take over Rukia's role as a Soul Reaper, battling Hollows and guiding souls to the afterlife realm known as the Soul Society (尸魂界 (ソウル·ソサエティ) Sōru Sosaeti?).

As time passes and Rukia has yet to return to the Soul Society, her Soul Reaper superiors learn about her whereabouts and actions and sentence her to death for performing the illegal act of transferring her powers. Although he is unable to stop Rukia's departure to the Soul Society, Ichigo resolves to rescue her with the aid of several of his spiritually aware classmates, Yoruichi Shihōin, and ex-Soul Reaper Kisuke Urahara. Once at the Soul Society, Ichigo and company battle against the elites of the Soul Reaper military and strive to reach Rukia before her execution.

It is revealed that both Rukia's execution and Ichigo's rescue attempt were manipulated by Sōsuke Aizen, a high-ranking Soul Reaper previously believed to have been murdered, as part of a far-reaching plot to take control of the Soul Society. Aizen betrays his fellow Soul Reapers and allies himself with the strongest of the Hollows, the Espadas - the elite few of the Arrancars. Aizen thus becomes the main antagonist of the series and the Soul Reapers form an alliance with Ichigo. At this point, Bleach chronicles the war between the Soul Reapers and Aizen, who intends to garner souls from Ichigo's hometown in order to create the Ôken, a device able to open a portal to the location of the king of the Soul Society.





För er som har lust att titta på animen så finner ni den här!

För er som har lust att läsa mangan finner ni den här!


Jag hade tänkt att ta lite om cosplay också, så eftersom jag redan har skrivit om Bleach så kunde jag ta lite Bleach cosplays också. För de som inte vet så står Cosplay för Costume Play och de som cosplayar klär alltså ut sig till diverse karraktärer ifrån en manga, anime eller spel!

Här är några grymma exempel ifrån Bleach:


APORRO


ICHIMARU GIN


Nnoitra Jiruga



Nnoitra är förövrigt också en av mina favoritkarraktärer!

YORUICHI





Så för att avsluta detta inlägget så tänkte jag ta med huvudkarraktären:

KUROSAKI ICHIGO




Jag har ännu mera bilder på grymma cosplays, men det får bli till nån annan gång :-) Men nu fick ni lite av en inblick i anime oc manga världen. För er som kanske redan är vana så fick ni se riktigt duktiga cosplayers!


Onsdag!

Hallå! Hemma ifrån ännu en skoldag, började kl 9.20 med datakunskap och efter det hade jag ett engelska pass.Så vid 11.40 så slutade jag för dagen, så jag sprang igenom hela centrum i mina klackar för att hinna med tåget! Imorgon ska det tydligen vara stadsvandring med klassen, så vi får se hur det går...

men iaf i nästan inlägg så hade jag tänkt skriva lite om Bleach och cosplay!

Tisdag!

Hallå, har varit i skolan idag! Började kl 11 idag, skönt! Hade matte och engelska i 50 min vardera, sen slutade jag. Riktigt soft schema, så jag satt kvar i skolan och plugga matte tills det var dags att gå till tåget. Fick skavsår av de högklackade skorna jag hade på mig, de är 2 strl för stora :-(

Sitter och funderar på vad för kul jag ska skriva om idag, några förslag på vad ni läsare vill att jag ska skriva om...?:-)

Måndag, ny vecka!

Nemen, glömde jag att blogga igår? Hmm... Ja ja, får blogga lite extra idag då ;-) idag har jag varit i skolan. Andra dagen nu då.Var där i fredags för upprop. Idag har vi fixat med bl.a. skåp i skolan, schema och sånt nödvändigt :-) Vi har även gjort en tipspromenad runt om i skolan. Efter lunchen pratade Rektorn lite mer om regler osv. Sedan var en kille från Friends där och gjorde sin föreläsning. efteråt så satt vi och disskuterade om dessa saker.

Så mycket annat har jag inte gjort idag, börjar kl 11, imorgon, sovmorgon, härligt! :-)

Har ni gjort något interessant?:-)

Lördag

Hallå! Hoppas ni sovit gott? Det har jag iaf! Vaknade här vid 2 och var helt utvilad.Så himla skönt med tanke på att jag sovit så illa den här veckan. När jag vaknade upp hade mamma redan försvunnit. Hon åkte upp till Sälen för att fjällvandra (utan mig!) kl 8 imorse. Har länge velat fjällvandra också, men eftersom jag precis bytt skola så får det vänta. ;)

Har nu under den senaste timmen bara tagit en dusch, ätt frukost och suttit vid datorn. Har inget speciellt inplanerat så vi får se var dagen styr!

Hoppas ni får en trevlig dag också! ;-)

Hundutställning och småshopping!

Idag blev jag tvungen att gå upp 6.30. Jag trodde jag skulle dö. Gissa hur trött jag var? Men efter mycket om och men var jag uppe och sedan bar det iväg till en hundutställning inne i Eskilstuna. Våran valp Izídora och vår Claduia ställdes ut. Iza blev en BIR-valp (Bäst i Rasen) och Claudia en BIR veteran. Men Claudia har precis blivit nerklippt nu direkt efter utställningen!

Efter hundutställningen så åkte mamma och jag och handlade lite småsaker.Ett hänglås till skolan, nu behöver jag inte vara rädd att någon tar mina saker! En kalender så jag håller koll på allt som händer! En anteckningsbok i svart siden, med asiatiskt motiv! Och även ett paraply så att jag inte ska behöva gå i regnet och bli blöt när jag ska ta mig till skolan!


^Mitt nya fina paraply så jag slipper gå i V-ås och bli blöt, och ett hänglås till skåpet!


^En snygg kalender. Grönt och svart! Mina favorit färger! Nu kan jag hålla koll på allt i skolan som händer.


^Mitt anteckningsblock i siden, med asiatiskt motiv! Jag älskar den, den är verkligen superfin och helt i min smak :-)


Lolita!

Idag hade jag som sagt tänkt skriva lite om Lolita. För de som inte vet så är det en vanlig klädstil bland ungdomar i Japan! Lolita är en subkultur som är kopplad till dess klädstil och kan översättas till "Söt flicka". Klädstilen växte fram under 1980-talet och är väldigt populärt i Harajuku-destriktet i Tokyo. Det finns hur många olika "grenar" inom Lolita stilen, idag så tänkte jag endast nämna de allra vanligaste; Sweet Lolita och Gothic Lolita.

Sweet Lolita är den allra färggladaste av Lolita stilarna. Dess namn avspeglar även utseendet. Den är söt och oskuldsfull. Klänningarna och kjolarna de bär är ofta pastellfärgade och fulla med tryck i form av bakelser, figurer, karuseller och leksaker. Likaså är accessoarerna i form av rosetter, blommor, band och volanger. Sweet Lolitorna bär oftast även ett parasoll som är minst lika utsmyckat och även en teddybjörn eller liknande. Lockigt hår och ljusa sminkningar är väldigt förekommande också! Allt för att efterlikna en docka!

Några bilder på några japanska flickor som bär Sweet Lolita-stilen!











Gothic Lolita Påminner väldigt mycket om Sweet Lolita, men Gothic Lolita är som det låter, dess ursprung kommer ifrån den välkända västerländska stilen: Goth. Man bär klänningar och kjolar i svart och vitt, oftast i sammet. Man bär mycket kors och mörka färger. Gothic Lolita är mer söt och oskuldsfull än den rena Gothen. Så man undviker gärna att pudra ansiktet vitt och måla svarta läppar som i den västerländska Goth-stilen.







Man ser hlet klart skillnaderna och likheterna mellan just dessa stilar. Jag tycker verkligen om Lolita-stilarna, för jag tycker de är så mycket mer personliga. Men det är inget jag skulle välja själv att klä mig i. Men om jag skulle välja en av dessa klädstilar så skulle jag välja Gothic Lolita. Sweet Lolita är alldeles för söt, rosa och dockaktig. Jag skulle inte kunna bära upp stilen alls, men jag tycker det är trevligt att se tjejer som klär sig i dessa klädstilar!

Jag kommer även att skriva lite om andra Lolita-stiler, finns hur mycket som helst!

Så tillsvidare... :-)

Första skoldagen på nya skolan.

Nu är min allra första dag som elev på skolan avklarad. Började kl 10.00 med att alla nya elever samlades vid scenen.Rektorn pratade lite allmänt och välkomnade oss. Sen blev vi uppdelade i klasser. Jag hamnade i HV10BFR, tillsammans med stil & trend och mode & design. Jag trodde att frisörerna var helt för sig men så var inte fallet. Våra tre program blev sammanförda och sen uppdelade på mitten. Jag trivs iaf bra på skolan. Har dock inte träffat så mcket nya människor. Märktes en heldel på de som känt varandra sen innan, de blir genast i sin egna "bubbla" det är verkligen synd för det är svårt att lära känna sånna människor.

Men annars så hoppas jag på att träffa nya kompisar och få komma igång med mina studier! Vi slutade kl 13.45. Så när jag skulle till tåget så spöregnade det D : Härligt att gå i 20 min regn. :-( Så när jag väl kom fram till centralen så kollar jag på nästa tåg som gick kl 14.05. Tittade på min klocka och såg att klockan var 14.05. Hade precis missat den, ingen idé att springa ens! Så jag satt på centralen i 1½ tim och väntade på nästa tåg. Mitt VL kort var verkligen annorlunda att använda. Jag har aldrig haft ett busskort tidigare heller. Har alltid åkt abonerad buss som går mellan mitt hem och skolan på 5 min. Så jag trodde man kunde dra VL kortet som vanligt. MEN ICKE! Jag skulle gå och fråga de på kundcentret. Men utanför ser jag en scanner, där andra med VL kort skannar sina. Så jag testade jag med och fick en biljett :-) Så jag lyckades ta ig hem iaf.

Dock var klockan nu halv 5 när jag väl var hemma :-( Men men, hem kom jag iaf. Och nu e jag så väldans trött. Har sovit så illa inatt eftersom jag varit uppstissad inför nya skolan. Så trött är jag. Funderar på att lägga mig och vila en stund och sen ska jag blogga om lite roligare saker!

Så tillsvidare... :-)

Dags att sova

Klockan e redan efter 1, så jag ska strax hoppa i säng! Ska upp om några timmar, för idag börjar jag i min nya skola! Så vi får se hur det gå!


Nu är det färdigstädat i heeeela huset. Gissa om det fanns mycket att städa? Jag trodde det aldrig skulle ta slut på grejer.Men tillslut så. Rent och fint är det också. Har organiserat om bland mina styling saker också. Har gjort en smart anordning i min garderob där jag kan gömma mina locktänger och plattänger. Slängde även 3 st gamla locktänger, 1 plattång och så en krustång. De var så gamla och i dåligt skick så nu slängde jag de!

Men rent och snyggt är det iaf i hela huset, och det känns underbart! Mamma avskyr när det är kliniskt rent, jag älskar det!

Imorgon tänkte jag iaf skriva lite om lolita, endel av er vet nog säkert det redan, men för er andra så skriver jag om det imorgon!

Nu ska jag hoppa i säng, så sov så gott! :-)

Avatar - The Last Airbender



Jag blev glad när jag läste för nån vecka sen att en av mina favoritanime, ska bli en Live Action film! Men jag blev ännu gladare när jag läste att Jackson Rathbone kommer spela Sokka. Däremot är jag inte så förtjust i valet av rollerna på Zuko och Katara. Men annars blir nog filmen grym. Definitivt att jag kommer boka biljetter när den släpps.


Dålig början av dagen

Har sovit riktigt illa inatt. Blev väckt kl 12 av att vi ska göra iordning inför privatvisningen av huset imorgon. Har rengjort poolen nu, ska strax fortsätta röja ur min garderob. Men frågan är: HUR MKT KLÄDER HAR JAG? Det tar ju aldrig slut...

Men men, nu ryker en massa gammalt skit och det som behålls paketeras ner i säckar och flyttkartonger!


Imorgon börjar man nya skolan också! Jag har aldrig i mitt liv gått i någon annan skola än Tegelviken. Så det känns lite skrämmande att byta skola, träffa nya människor. Skolan jag gick på var trots allt väldigt olik vanliga skolor. Vi hade ju inte ens någon matsal, haha! Men vi får se hur det blir. Carlforsska Frisör, Here I come!




Japanskt Gatumode

Satt just och kollade runt lite på det japanska modet. Det finns verkligen så himla mycket. Varje stil skiljer sig verkligen från varandra. Här är ett exempel på en helsnygg outfit som passar perfekt till vardags och till fester!



Har länge letat efter en pälsjacka/väst (i fusk såklart) som liknar denna. Men jag har inte hittat någon var jag än kollat. Någon som vet var man kan få tag i en? Uppskattas verkligen JÄTTEMYCKET!


Den här ringen har man sett på många olika ställen. Självklart den välkända Vivienne Westwood ringen. Den är verkligen världsberömd och är väldigt vanlig i samhället. Men konstigt nog så har jag inte kunnat hitta en sådan någonstans. Så om du har något tips så uppskattas det verkligen!


Den sista outfiten jag tänkte visa upp är den traditionella japanska kimonon. Den här tjejen har verkligen en jättefin kimono som hon bär på stan. Likaså hennes frisyr är riktigt fin och passar till outfiten.


kimonos är även en stor del av min inspirationskälla till de kläder jag designar och syr upp! :)

18:e augusti

Vaknade upp redan kl 10 av att mamma ringde. Har tidigare idag varit på och städat poolen eftersom det kmr en man som vill ha en privatvisning av huset på fredag. Så jag måste även städa klart på övervåningen. Väntar bara på säckar där jag kan lägga undan de kläder jag rensar ur garderoben! Så senare idag kmr jag definitivt se till att röja klart allt som behövs göras så att jag inte behöver tänka på det senare!

Om en liten kort stund så ska jag ta och hoppa i duschen. Behöver göra inpackning av håret igen. Det är så himla slitet, så jag funderar på att strunta i att färga håret. Visst tväxten är inte det vackraste men denna gång riskerar jag verkligen att tappa håret!

Mer än så har jag inte planerat. Jag hoppas ni får en trevlig och skön dag, för snart är det inte länge kvar tills skolorna börjar! :)

Yamato Nadeshiko Shichi Henge

Som jag tidigare nämnde i föregående inlägg så skulle jag skriva lite mer detaljerat om Yamato Nadeshiko Shichi Henge. Dramat är såklart baserat på animen och mangan. Själv har jag bara sett animen och den är helt klart en av mina favorit bland de hundratals jag sett! Animen är VÄLDIGT beroendeframkallande och finns i 25 episoder om jag inte minns fel. Så ett bra tag efter att jag såg animen så har jag precis kollat på dramat. I dramat så är det riktiga skådespelare och en av mina favoritskådespelare: Kamenashi Kazuya, har en av huvudrollerna. Jag har bara sett dramat till episod 8/10, och jag måste bara säga att den verkligen är grymt bra! Animen och dramat kommer få dig att skratta tills du storknar, och samtidigt fängsla dig med de absurda situationerna som medkommer. Så jag rekommenderar varmt, både animen och dramat!

Handling:
Kyouhei, Ranmaru, Takenaga, and Yukinojou are beautiful, handsome, young men living in a huge mansion. One day, their landlord, whom they call "Auntie", asks them a favor: to make her niece, Sunako, who's going to be living with them, into a respectable young lady. She agrees to make their living expenses free of charge if they succeed but, if they fail, she'll triple their rent. Due to their confidence in knowing how to deal with women, they agree but, once they meet Sunako, they begin to realize that their lovely living arrangements may soon be in jeopardy.





Om du är nyfiken på att se animen så finner du den: här!

Vill du däremot titta på dramat så finner du den: här!

Redigerat om bloggen

Har suttit i snart 3 timmar och pillrat med bloggen. Men nu börjar den ju bli riktigt bra! Hade ju ett rosa tema förrut men eftersom det är så många som redan har det så kändes det alldeles för opersonligt! Så istället utgick jag ifrån min header. Tycker verkligen om bilden så det slutade med en svart/röd blogg!

Det som däremot har fixats idag är:

-Ramar till bilderna. Ser verkligen bättre ut än innan!

- Jag testade att flytta menyn till vänster sida. Men jag tycke inte om det så jag bytte tillbaka till höger igen!

- Jag har ändrat färg på länkarna så att de syns bättre för er läsare som vill kika in där!

- Bakgrunden. Den andra skärde sig så in i bomben, men nu är det fixat. Enda problemet jag stör mig på är att man ser vart bilden slutar. Men att förstora den ännu mer förstör bara bilden i sig. Så det får duga :-)

- Pixlarna har fixat så att allt ser bättre ut.

 

Finns en hel del som jag kan åtgärda, så det blir småfixeringar i taget!

 

Nu däremot ska jag titta lite på "Yamato Nadeshiko Shichi Henge" -dramat. Har tidigare sett animen (den är grym!) och nu tittar jag på episod 6 av Live Action dramat! Skriver om det allt mer detaljerat senare idag!



Så tillsvidare... Ciao:*//Alex


Cutie Code

Sitter och tittar runt på endel sidor. Som endel vet så älskar jag verkligen just väskor! Så när jag satt och kika runt så hittade jag dessa:


^En riktigt tuff och snygg väska. Sådär perfekt till vardagen och även rymlig när man ska iväg och träna!

Väskan hittar du här!


^Fick syn på denna och blev verkligen förtjust i den. Både den röda och den svarta var verkligen grymma! Finns även i rosa, som dock inte faller just mig lika mycket i smaken!

-Väskorna finner du Här!

OBS! Sidan är på engelska :)


Städa!

På fredag kommer mäklaren så nu är det dags att röja vidare. Har hela övervåningen att städa (4 rum)så det måste fixas. Mitt sovrum ska jag röja ur en massa grejer i och packa ner i flyttkartongerna. Nu ska det bli städat på allvar! Ska även rensa ur en massa kläder ur garderoben. Har alldeles för mycket, det går inte ens att lägga in rena kläder där!

Så nu kör jag igång spotify på högsta volym och börjar städa!

4 dagar!?

Sov endast 2 timmar inatt. Gick o la mig tok försent och sedan svårt att somna som vanligt, pga min dygnsrytmn. Men nu får det bli skärpning, börjar ju skolan om 4 dagar!

Gick upp kl 6 imorse för att bli skjutsad av pappa in till morfar. Väntade på att Robban skulle komma hem så vi kunde köra igång med arbetet. Rensade häcken som tog ca 5 timmar. Tjänade 500:- som gick direkt till min resekassa!

Imorgon blir det nog väldigt lugnt, och på onsdag åker vi till stugan så jag kan måla klart det sista som är kvar!


Strax ska jag ta en dusch och behandla mitt hår som fått tagit så otroligt mycket stryk när jag haft det stylat. Så det blir en ordentlig inpackning, för ev imorgon så är det dags att blekas igen. Eftersom mamma klantade till sig ordentligt sist!

Så tillsvidare... :)

Converse

För alla converse-älskare finns nu en liknelse i väska! Väskan är av märket Cocolulu och är designad som en converse-sko!



Väskan finns även i blått och gult och den finner du här!

Asian Fashion


Denna tröja är verkligen hel grym, älskar verkligen designen på den, perfekt till ett par shorts! Finns även i svart och cerise!


Somriga färger som passar perfekt nu till sensommaren! Finns även i blått och gult!


När man ser hängselbyxor så tänker många på "mammakläder", men så är inte det här fallet. Asiater vet verkligen hur man stylar.

Tröjorna finner du här! Och byxorna finner du här och finns även i blått och rosa!

Naaails

Har just applicerat på nya lösnaglar. Ganska ovant med lösnaglar i den här längden. Har ingen kamera att fota med just nu, men naglarna är iaf vita med rosa lotus blommor!

Imorgon bär det av till att hjälpa morfar med trähäcken. Den ska klippas ner så då passar jag på att tjäna några extra kr!


Designombyte!

Just nu är det väääldigt rörigt på bloggen. Jag håller på och byter designen på bloggen och det lär ta lite tid. Tidigare har jag användt mig helt av färdiga designer men nu gav jag mig på att designa en helt egen ifrån scratch. Så tills designen är färdigställd ber jag er att ha överseende. :)

15:e augusti

Kollade just in en sida med grymt mycket snygga skor! Samtliga skor och många fler finner du Här!

Några av mina favoriter är dessa:


15:e augusti

Blev utgång igår också. Sista kvällen av Å-festen så jag passade på att åka in till stan igen. Träffade först upp Björn innan vi träffade Amanda och hennes kille med kompisar. Träffade även Julia en snabbis. Åkte endel karuseller. Extreme Fly och Whirlwind igen (Y) Älskar allt som snurrar!

Köpte även en röd cowboy hatt med fluff och lysande lampor? Haha. Är bra mycket fattigare nu efter Å-festen så nu blir det att ta det lugnt med plånboken. :)

Efter 1 timme med nattbussen som var helt överbefolkad så kom jag äntligen hem och kom i säng strax efter halv 4. Så det blev tidigt i säng ändå :)

Idag kommer jag bara att ta det lugnt, städa sovrummet och mitt sminkrum vore nog trevligt! Hittar ingenting längre. :(

Så tillsvidare...


Å-festen

Precis hemkommen ifrån Å-festen. Hade det väldans trevligt, träffa på en massa männsikor, när de sedan försvann så hittade man andra välkända ansikten!

Kvällen o korta drag:

- Lyssnade på ett par låtar när Alphaville spelade.

- Åkte Flipper, Whirlwind & Extreme Fly. Alla dessa är de snurrade karusellerna. Jag som inte hade ätitsen frukost tänkte att det är smart så att man inte mår illa, trodde jag ja!

- Gått runt så mycket att man har ont i fötterna.

- Och tillsist släpat runt på en stupfull mamma som inte för fem öre kan knipa käft! Hahaha. Men förutom det så har det varit väldans roligt!

Imorgon blir det utgång igen! Ska försöka fota lite bättre då också.

Så tills vidare...<3


13:e augusti

Fredagen den 13:e idag, nu får vi allt se hur mkt som kmr gå fel idag då?
Blev uppsliten kl 2 av morsan.:( Får inte mina sovmornar längre. Sover gärna till kl 19 8-D. 

Bara 1 vecka kvar tills jag börjar nya frisörskolan! Nervöst, verkligen. Första gången man byter skola. Första gången man åker stadsbussen i V-ås och man måste lära sig hitta till skolan och i skolan. Men samtidigt ska det bli riktigt kul också! Är så motiverad att plugga också, så nu i höst så kör jag på så mycket det bara går.

Likaså förutom att skolan börjar så börjar även min kendo träning igen och jag börjar min kvällskurs i japanska utöver skolgången!

Idag bär det av Å-festen med Elina också, Wooohoo!


Alex tipsar!



Musiken dunkar på högsta volym ifrån Spotify, och musiken som spelas är bl.a. dessa härliga gamla klassiker!





12:e augusti

Kom hem för en stund sen från Arboga medeltidsmarknad. Fanns inte så mycket att se, men jag gick förbi ett ställe som sålde Pocky, gissa om man blev förvånad? Det var en arabisk butik som sålde japanskt godis som man måste importera? Men de kostade endast 8:-/st så jag testade Choklad och Jordgubb. Riktigt goda! Mötte även på Julias pappa, dock visste jag det inte ens förens efter att vi pratat med honom, gissa om man blev förvånad!

Mina brännskador i ansiktet som jag fick för ett par dagar sen är MYCKET bättre. Hela min hy i ansiktet förstördes tack vare ett behandlingsmedel för oren hy. Det heter ORIFLAME och jag varnar er som använder behandlingsmedel för oren hy. Använd den INTE!

Imorrn bär det av med Elina in till City för Å-festivalen, WOOOHOOO! Det ser vi framemot!




8:e augusti

Mamma och jag har i 2 dagar hållit på och rensat vindsgarderoben, på saker som är över 13 år gamla. Just nu håller vi på med mormorskläder som legat magazinerat i över 6 år. Efter 2 dagars slit och vi har snart kommit halvvägs...

Tidigare idag har vi även haft agility på VKK. Kul var det eftersom jag inte tränat på 2 år! Men jag skulle inte överge kendon för agility igen.

Men förutom det har det inte hänt så mycket. Börjar skolan om 13 dagar! Ska bli kul, mamma ska fixa med tåg och busskort till västmanland och södermanland så att jag kan klara av att transportera mig till skolan!


1:a augusti

Hallå! Har inte kunnat blogga eftersom min dator har kraschat. Så just nu sitter jag vid min mammas ena laptop!

Snart är i princip hela sommaren över. Fort gick det också! Jag börjar nya skolan om 19 dagar också! Wiihoo! Carlforsska Frisör, here I come!  Ska verkligen bli superkul och jag är laddad inför att plugga i höst! Likaså så har jag haft massor av andra saker runtomkring. Jag påbörjar även en kvällskurs i japanska, och det ser jag verkligen framemot!<3

Snart drar även min kendo igång, vilket jag ser så mycket framemot också!



Men även under de senaste 2 veckorna har jag arbetat mycket på vårat framtida hem. Vi äger ju en enorm tomt mitt ute i ingestans, Surahammar. Så mamma och jag har varit på IKEA flertalet gånger och handlat grejer tll stugan! Likaså har jag hållit på och målat i 2 dagar, verandan. Med uppehåll i ett par dagar. Men om någon dag så fortsätter vi igen, bara vädret håller sig!

Så tillsvidare, ha det bra!<3


RSS 2.0