Alex tipsar!



Var ett tag sen jag sist tipsade om något, så förra veckan ungefär hittade jag ett enligt mig ett ytterst bra japansk pop/rock band. De spelar varken så "mesig/gullig" pop som An Café eller så pass "tung" som ex vis Dir en Grey, utan snarare ett mellanting. Bandet heter Lovely Mocochang och är ett två mans band med ett support band!



Min egna favorit är denna:




26:e april

Hallå, sitter just nu i skolan. Har dagens sista lektion; SO. Slutar om ca 30 min. Idag är det riktigt fint väder så på rasten har man suttit ute och lapat sol! Var även iväg och tränade inför vår showen.

Men iaf idag blire att plugga och städa. För imorrn kommer Carmen, Kul!

Tillsvidare hare bäst!

Kramar!

Ciao:*//Alex

25:e april

Hallå! Skulle ha uppdaterat tidigare men har haft en sån fruktansvärt stressig dag.

Hade träning imorse, varken Anders eller Henrik som är klubbansvariga kunde komma. Henrik tränar ju inför SM i Uppsala nu varje helg fram till maj/juni. Så vi andra körde på egen hand. Körde rustning och kata. Var riktigt kul för koncentrationen var bättre än väntat på en söndag!

Sen direkt efter det hann jag bara hem och plugga lite inför mitt eu-körkort som skulle ha tagits för 1 år sen! Sen direkt iväg till min morfar för grillning och träffa släkten. Var där en snabbis och passade på att låna hans massage stol för att mjukna upp alla muskler i hela kroppen. Riktigt skönt. Men direkt efter så stressade mamma och jag vidare till Tuna Park. Morsan köpte lite kläder och jag köpte Nagellack och håraccessoarer! Direkt efter det stressade vi hem och bytte om på 3 min innan vi for iväg på hundträning.

Jag har ju tagit över valpträningen för Iza och hon e verkligen riktigt duktig. Vi hade missat massor av träningar fastän hon redan kunde allt som de tränade^_^

Men iaf direkt efter det handlade vi hårfärg och eftersom varken mamma som är nyopererad och pappa som inte tål hårfärgen kunde hjälpa mig, så har jag lyckats riktigt bra med det själv^_^ Bra att träna på sig själv innan jag börjar gymnasiet!

Haha jao, det var i stort sett hela min dag. Har städat endel inför Carmens besök och mer blir det imorgon!

Här kommer lite bilder från vår träning för några veckor sedan!
















24:e april

Hoppas ni sovit gott, för nog har jag det alltid. Har inte sovit mer än 6 tim/per natt i två veckor så nu äntligen fick jag en sovmorgon dock sov jag hela 14 timmar. Det är sjukt! I vanliga fall brukar det inte bli mer än 8-9 tim. Men iaf idag blir det av att städa iaf! Carmen kommer hit på tisdag och sen är det kalas på torsdag, så här ska storstädas!

Färgade håret igår också! Bilder kommer någon gång när jag orkar och hinner. Jag klippa mig ev nästa vecka också!

Fick inbjudningskortet till avslutningsmiddagen, och det ska bli riktigt kul! 3:e juni äger den rum och jag har redan hittat den perfekta klänningen, skorna och midjejackan under 1000- lappen, vilket var ett rent fynd!

Annars har jag inte så mycket att säga utan jag återkommer senare!


Hallå!

Allt bra med er?;) Själv äre super! Har äntligen ledigt från allt. Hade 3 matteprov igår-.-' O sen vare bara upp tidigt idag också. Men men nu e jag ledig för stunden så det blir att bara slappa och ta det lugnt!

Sålänge tipsar jag om för de som har och inte har sett Alice i Underlandet, så har Avril Lavigne  gjort avslutningslåten. Är själv inte så förtjust i henne men denna låt e bra!




13:e april

Hallå! Hoppas allt är bra med er. Idag har det varit full rulle i skolan. Har bla fullt upp med diverse sportturneringar som jag är ansvarig för och även vårshowen. Mycket prov och hemtentor som händer denna vecka och även har jag påbörjat ett nytt syprojekt.

Men jag kom förövrigt precis hem från ett möte angående spanjorernas ankomst. De kommer hit den 27:e kl 00.30. Så det blir väldans sent, men som tur är får vi 1 timmes extra sovmorgon!  Men det kommer hända massor då!

Så idag blir det plugg, plugg och mera plugg resten av denna underbara kväll :)




God förmiddag!

Hallå! Kom precis hem efter ett morgonpass med rustning idag. Det märktes att det var söndag för koncentrationen låg verkligen på 0 idag!

Men men kul som det var som alltid började jag med rustning och sedan blev det kata träning. Jag köpte mig en bokku idag också! :) Trevlans trevlans! Nästa träning sker på torsdag!

Förövrigt ska jag plugga idag och ta igen en massa saker samt så ska jag iväg på hundträning lite senare med Izídora :)


Mer bilder kommer att dyka upp på bloggen så håll er uppdaterade!

 

Tillsvidare ha det bra! Kramar!:)

 


11:e april!

Hallå! I skrivandes stund är kl ca 00.40. Jag ska ladda upp lite bilder här på bloggen men en till början bilder ifrån konserten och sedan resan till Mallorca!






















^Monkeyman! : D




^Jag stod längst fram och jag tar ett kortet precis när han glor in i kameran, dock hann inte fokusen med >_<



























Mer bilder kommer att komma! Men nu måste jag sova för jag har morgonträning om ett par timmar. Så godnatt!


9:e april

Godmorgon! Hoppas ni sovit, gott. Det har jag iaf:) Hade världens skummaste drömmar haha :) Men ska inte klaga! Idag kom det 2 paket nertrillandes i brevlådan, men mer om det senare! :)

Idag har jag bara planerat att plugga ordentligt nu resten av påsklovet, har en massa att ta igen med! Sen får vi se om jag kanske åker till Balsta ikväll på rockkarusellen :)

Så ni får ha det så bra tills vidare!



8:e april

Hallå, hoppas ni har haft det bra idag? Jag har haft det väldans bra! Vaknade upp utvilad  kan inte minnas det senast hände, flera månader sen sist iaf! Så det var väldigt trevligt. Förutom det så har jag även pluggat lite idag, arbeta med min hemtenta i ekonomi, ska fortsätta mera imorgon, har massor av läxor att göra! Men förutom det så blev jag upplockad av pappa idag runt halv fem tiden då han skulle iväg till en apprapat. Men efteråt gick vi på stan i ca 40 minuter. Köpte två mangaböcker och sen hitta jag ett riktigt coolt limegrönt linne med avtryck av Kat Von D (tror jag det var(I)) det var riktigt snyggt men jag hade inte tillräckligt med pengar! Det finns iaf på New Yorker (ska inhandlas snart nu när jag fyller år!)

Sedan efter att vi röjde runt i v-ås bjöd jag pappa på fika innan vi åkte ut till Erikslund, dock hade nästan allt stängt precis när vi kom. Men Elgiganten var öppet till kl 20.00 så vi gick in där och kolla på telefoner (ska snart byta) tv:n och datorer som vi ska ha nu när vi flyttar. Men sedan i ca 1 tim så stog vi och testade lite olika spel till bla ps3 och 360. Jag testade på nya Hero DJ. Det var väldans skumt någon blandning av guitar hero och sen när man ska dj:a med lp skivor! Hahaha krångligt men ganska kul!

Sedan bar det av till träningen. Kändes super bra och det var lika kul som vanligt. Börjar få ett bra fotarbete (äntligen) och timingen börjar bli bättre! Så snart blir det till att beställa hem Bokken, huvuddukken, haka och gi m.m! Kul! : D Ska försöka fota lite granna ifrån våra träningar och lägga upp på bloggen.

Btw, så har jag äntligen lyckats få upp en header. Gjorde den i paint i ca 5 min, men den blev helt okej tycker jag.

Men nu äre snart dags att sova, så vi hörs nån annan dag! Kramar!<3


Horoskop!

Oxen 21/4-21/5

Nu blir det vår på allvar för din del. Stjärnorna gynnar dig på många sätt, du har tur i kärlek och det finns massor av möjligheter att träffa folk, uppleva nya saker och kanske resa. Äventyret väntar. Du har dessutom tur med pengar så slantarna räcker väldigt långt, trots nöjen.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Detta känns ju helt fantastikt ju? :)

Får hoppas att det bara stämmer, men med pengar stämmer det verkligen för jag har vart utan pengar i 4 månader och nu börjar det rulla in lite mer pengar. Men även detta med att det blir vår på allvar. Jag är helt besatt av att se snön smälta bort. Man blir så lätt grinig på vintrarna så det är bara så härligt att få lite solljus igen!

För den som är intresserad av att läsa sitt eget horoskop så finner ni det på veckorevyn! Som av någon anledning inte går att länka sidan.


Hallå!

Det var verkligen ett bra tag sen jag uppdaterade sist men jag kmr lägga upp bilderna från både min Mallorca resan i mars men även ifrån konserten i Sthlm, men jag saknar fortfarande endel bilder ifrån Amanda. Men de lär dyka upp inom en snar framtid!

Förövrigt så har jag beställt hem lite filmer och böcker ifrån adlibris, sfbok och cdon.com 1 av dessa 4 beställningar som jag gjorde kom idag och de andra lär komma inom 2 dagar. Grymt : D

Nu är det redan april månad igen, MIN månad! Det är så skönt att se när snön bara smälter bort framför ögonen på dig. Känns helt underbart och sommaren är verkligen påväg! Nu är det vår och det känns verkligen. När man kan gå på en hundpromenad kl halv elva på kvällen i bara ett par shorts och en jacka så känns det alldeles underbart!

Men imorrn är det återigen torsdag och på mitt schema så har jag bestämt mig för att plugga en massa. Hälften av mitt påsklov har redan gått åt då jag kollat på en mängd olika filmer och serier. Underbart att bara ligga i sängen och slappa hela dagarna. Men imorrn är det över, för på kvällen blir det kendo träning igen, har gått en vecka sen sist eftersom den ställdes in i söndags pga påskfirandet. Men imorrn blir det återigen ett hårt tränings pass.


Det kmr även förhoppningsvis bli mer aktivt på bloggen också. Har varit rent av skitdålig på att uppdatera så nu händer det!

Puss & kram Ha ett toppen lov och njut av att våren är äntligen här!<3


RSS 2.0